support_topp

iOS med Hosted Exchange (POP)

Ställa in POP mot Hosted Exchange i iOS (iPhone/iPad/iPod).

 

Gå till inställningar. Klicka på ”E-post, kontakter, kalendrar”.

Klicka på ”Lägg till konto…”.

Välj ”Annat”.

Klicka på ”Lägg till e-postkonto”.

Fyll i namn, e-postadress, lösenord och en beskrivning av kontot.

Fyll i server för inkommande e-post (owa.ilait.se), användarnamn (din e-postadress) samt ditt lösenord. Ange även server för utgående e-post (smtp.ilait.se), användarnamn (din e-postadress) samt ditt lösenord.

Välj ”Spara”, Klart!

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Följ oss på Facebook!