support_topp

iOS med Linux-konto (IMAP)

Ansluta iOS mot e-postkonton i Linux-miljön med IMAP

Så här ställer du in din iOS enhet att använda våra e-postkonton i Linux-miljön.

Har ni behov av synkronisering av kontakter och kalendrar m.m., kontakta oss för prisuppgift för uppgradering till Hosted Exchange.

Öppna inställningar.

IMG_0016

Under fliken ”E-post, kontakter, kalendrar” och rubriken ”Konton” klickar du på ”Lägg till konto”.

IMG_0015

Välj ”Annat”.

IMG_0017

Under rubriken ”E-post”, klicka på ”Lägg till e-postkonto”.

IMG_0018

Fyll i ditt namn, din e-postadress och ditt lösenord. Fyll även i en beskrivning på ditt konto.

Tryck ”Nästa”.

IMG_0019

Under rubriken ”Server för inkommande e-post” fyller du i fältet ”Värdnamn” med pop.ilait.se, användarnamnet är din e-postadress, fyll även i ditt lösenord.

Under rubriken ”Server för utgående e-post” fyller du i fältet ”Värdnamn” med smtp.ilait.se, användarnamnet är din e-postadress, fyll även i ditt lösenord.

Tryck ”Nästa”.

IMG_0021

Nu får du välja vilka tjänster du vill synkronisera från IMAP-servern. Bocka för alternativet ”E-post”, ”Anteckningar” är valfritt.

Tryck ”Spara”.

IMG_0022

Nu kommer du till listan över dina e-postkonton. Klicka på det kontot du precis har lagt till.

IMG_0024

Under rubriken ”IMAP”, klicka på din e-postadress.

IMG_0025

Klicka på knappen ”Avancerat” längst ner.

IMG_0032

Under rubriken ”Brevlådefunktioner” väljer du avslutningsvis vilka mappar som ska användas för utkast, skickade och raderade e-postmeddelanden.

Klart!