bupp

Hosted Backup

Har du ordning på dina säkerhetskopior?

Det bästa sättet att slippa oroa sig för att man skall bli av med sitt data, är att ha en bra lösning för sina säkerhetskopior.  Att ta kopior till lösa USB diskar eller lokala servrar är inte alltid den bästa lösning då dom lätt kan bli stulna vid t ex ett inbrott eller påverkas av virus.

En relativt ny företeelse som drabbat många på sistone och som det skrivs mycket om i media är så kallat Ransomware. Det är en typ av skadlig programvara som går ut på att hindra användaren att komma åt sitt data om inte användaren betalar en lösensumma.

Säkerhetshålen är ofta brister i webbläsare eller oavsiktligt öppnade e-postbilagor. Väl inne i företaget, kan Ransomware spridas snabbt och börja kryptera värdefulla data.

Vår lösning

Vår Hosted Backup tjänst innebär att man installerar en liten klient på servern eller arbetsplatsen som man vill ta säkerhetskopia på som sedan sker automatiskt. När man startar upp tjänsten för första gången tas en komplett säkerhetskopia på det man vill lagra och sedan skickas bara de senaste ändringarna.

Säkerhetskopian lagras i en säker serverhall. En kopia på den lagras sen i en geografiskt åtskild hall. Allt för att era data ska vara säkert förvarat. Skulle olyckan vara framme och ni på något sätt blir av med ert lokala data kan vi då hjälpa er att återskapa det från era säkerhetskopior.

 

Här hittar du klientprogramvara för våra tjänster.

Programvara för fjärrbackup (PC)

Programvara för fjärrbackup (Mac)

 

Följ oss på Facebook!