UniFi-paket

Ge era kunder WiFi, det lönar sig!

Med vårt startpaket klarar man sig om man inte har en för stor lokal. wifikunderVill man täcka större lokaler och/eller skapa nätverk på t.ex. en uteservering kan man behöva bygga ut med fler såkallade accespunkter.

Startpaketet är modulärt och kan byggas ut så att det även täcker stora restauranger och uteserveringar. Principen för WiFi är att man ansluter en router till sitt befintliga nätverk. Därifrån drar man ut en accesspunkt till en central plats i lokalen.

I nätverkets kontrollpanel kan man dela upp nätverket i två separata nätverk. Ett för gästerna samt ett för rörelsen. Det egna nätet används för kassor, företagsdatorer och andra funktioner som man vill ha separerade.

 

Varför WiFi?

De flesta av dagens smarta telefoner, surfplattor och laptop-datorer kan använda sig av WiFi om det finns ett att tillgå.

Era kunder kommer att älska er om ni kan ge deras telefoner snabbt WiFi. Och vi kan se till att de först hamnar på er egna speciella startsida. Den kan ni fylla med t. ex. dagens-, veckans- eller månades erbjudande, menyn eller liknande, ni väljer helt själva vad ni vill ha med på er startsida. Länka alla era sociala medier till sidan och få era kunder att återkomma, även på Internet.

 

 

Bygg vidare

Med våra routrar, accesspunkter och antenner kan nätverket växa med dina behov.

UniFi är utbyggbart från egna hemmet upp till större lokaler och utomhusmiljöer.

Vill ni veta mer kan ni besöka tillverkarens hemsida på http://www.ubnt.com/unifi, eller ring oss på 08-659 17 00 så berättar vi mer.

ROUTER

EdgeRouter från Ubiquiti Networks kombinerar tillförlitlighet med viktiga företagsfunktioner i en kompakt och prisvärd enhet.

EdgeRouter Poe dirigerar upp till 1 miljon paket per sekund. Sköts med ett patentskyddat gränssnitt som kallas EdgeOS.

EdgeRouters kan enkelt konfigureras för säker routing och hantera önskade funktioner som krävs för att på ett effektivt sätt styra ditt nätverk.

Routern har även en molnbaserad kontrollpanel som gör att vi snabbt får direkt tillgång till systemets status och kan hantera eventuella problem via Internet. Det gör att du snabbt får hjälp vid driftstörningar.
Denna tjänst är prenumerationsbaserad och ingår de första 24 månaderna för alla nya kunder. Efter det kan man välja att fortsätta med denna tjänst för endast 95:-/månaden exkl. moms.

lillaroutern

Produktblad EdgeRouter

ACCESSPUNKT

UNIFI Pro AP Unit med hastigheter upp till 450Mbps och med en räckvidd på upp till 125 meter. Accespunkten är smakfullt designad med LED-indikator för aktuell status.

Vi monterar den på lämplig plats, oftast på väggen eller i taket.

lillaaccesspunkten

Produktblad UniFi

Följ oss på Facebook!