webbhotell

Webbhotell

Interspace har valt att jobba med flera olika strategiska leverantörer för att kunna erbjuda de tjänster som våra kunder efterfrågar.

Hos oss kan ni därför välja om ni vill ha ert webbhotellskonto i Linux- eller Windows-miljö, helt beroende på era krav. Vi levererar både plats i delad miljö för mindre krävande hemsidor, eller egna VPS:er om ni har mer specifika krav.

E-post

För e-posten kan ni välja på antingen enkla POP/IMAP-konton eller fullskaliga Exchange 2010/2013-konton.

Vi kan även låta er blanda POP/IMAP-konton och Exchange på samma domän! Detta innebär att ni inte behöver betala onödiga kostnader för e-postkonton som används för till exempel scanners eller andra administrativa syften.

När vi konfigurerar era konton väljer ni vilken metod ni skall  använda för att komma åt e-post på servern. Det avgör hur din e-post fungerar. Möjligheterna är följande:

  • Exchange ActiveSync; MAPI/HTTP är metoder för att komma åt e-post i Exchange, vanligtvis från en bärbar dator, telefon eller surfplatta. När du har åtkomst till eller läser din e-post laddar du faktiskt inte ned eller sparar e-post på den mobila enheten. Istället läser du den från Exchange Server. På så sätt kan du komma åt din e-post även när du inte är ansluten till Internet. Även dina kontakter och kalendern sparas där.
  • IMAP, liksom Exchange ActiveSync, är en metod för att komma åt din e-post var du än är och från valfri enhet. När du läser ett e-postmeddelande med IMAP laddar du ned en kopia av meddelandet. Med IMAP finns möjlighet till begränsad lagring av kalendern, men det finns inte stöd för att samarbeta i en kalender med andra användare.
  • POP-e-post laddas ned från servern till din dator. När e-post laddats ned till datorn tas den bort från servern. Om du vill komma åt e-post efter att den har laddats ned måste du använda samma dator. Om du går till din e-post från en annan dator eller enhet ser det ut som om en del av dina tidigare nedladdade meddelanden har tagits bort.

BAS är vår enkla lösning av webbhotell har 10 GB lagring, 3 databas och 5 GB trafik

STANDARD är vår normallösning av webbhotell och det har 50 GB lagring, 5 databaser och 25 GB trafik

PREMIUM är vår kraftigaste lösning av webbhotell som har hela 100 GB lagring, 10 databaser och 100 GB trafik

Följ oss på Facebook!