IT-tjänster

Webbhotell

Vi kan erbjuda webbhotell med lokal support på driftsäkra servrar.

Ni kan välja mellan Linux och Windows och vi har både enkla POP/IMAP-konton eller fullskaliga Exchange-konton. Vi kan även låta dig blanda POP/IMAP-konton och Exchange på samma domän!

Hosted exchange

Mer information kommer inom kort!

Office 365

Office 365 är en prenumerationstjänst som innehåller den senaste versionen av Office och ger dig en säker åtkomst till e-post och kalendrar, onlineversionerna av Word, Excel och PowerPoint, plus din privata och gemensamma onlinelagring var än du eller dina kollegor befinner er.

Interspace AB är en certifierad återförsäljare av Office 365. Vi hjälper er att migrera till Office 365 utan att det påverkar er dagliga verksamhet.

backup

Säkerhetskopiering

Det bästa sättet att slippa oroa sig för att man skall bli av med sitt data, är att ha en bra lösning för sina säkerhetskopior. Att ta kopior till lösa USB diskar eller lokala servrar är inte alltid den bästa lösning då dom lätt kan bli stulna vid t ex ett inbrott eller påverkas av virus.

En relativt ny företeelse som drabbat många på sistone och som det skrivs mycket om i media är så kallat Ransomware. Det är en typ av skadlig programvara som går ut på att hindra användaren att komma åt sitt data om inte användaren betalar en lösensumma.

Säkerhetshålen är ofta brister i webbläsare eller oavsiktligt öppnade e-postbilagor. Väl inne i företaget, kan Ransomware spridas snabbt och börja kryptera värdefulla data.

Lagring

Mer information kommer inom kort.