Webb och design

Hemsidor och webbdesign

Vi bygger användarvänliga hemsidor med hög fokus på säkerhet och funktion. Alla hemsidor som vi designar är också helt responsiva vilket innebär att hemsidan ser- och fungerar lika bra på mobilen, surfplattan och datorskärmen.

Grafisk formgivning

Vi hjälper er med att synas och skapar inspirerande designlösningar och kan hjälpa er att designa allt ifrån logotyper, trycksaker till digitala banners och material för exempelvis sociala medier.

Sökmotoroptimering

För att synas måste man finnas – på Google! Och det kan vi hjälpa er med. Vi kan erbjuda grundliga SEO-analyser av er hemsida och ta fram förslag på åtgärder för att öka er närvaro i organisk väg på Google. Att grundligt sökmotoroptimera en nuvarande hemsida kan vara ett steg mot att nå ut till fler besökare och kunder.

SEO i Nyköping

Serviceavtal för hemsidor

För att minska risken för intrång och hackning av er hemsida är det viktigt att hålla den säker och uppdaterad. Detta är något som vi på Interspace kan hjälpa er med genom vårat serviceavtal.

Varje dag tar vi även en fullständig backup av hemsidan samt databas och gör regelbundna säkerhetsgenomsökningar och  en grundlig säkerhetsoptimering vid start.

När ni kopplat upp er mot vårat serviceavtal får ni dessutom  varje kvartal tillgång till 2 fria timmar av oss som ni kan använda för att exempelvis uppdatera design eller lägga upp nytt material på hemsidan.

Välkommen till

Interspace Support

Klicka på knappen här nedan för att komma till vårt portal för fjärrhjälp.

Låt oss kontakta er istället!

Så att ni kan fokusera på er verksamhet och svara när ni har tid! Nå får ett mail ifrån oss inom inom 24 timmar.