Sonos

Vi installerar och levererar trådlösa ljudanläggningar!

Vad är Sonos?

Sonos är ett multirumsystem som består av trådlösa högtalare och audiokomponenter med HiFi-ljud. Det förenar olika delar av din digitalmusiksamling i en enda app som du styr från valfri enhet. Spela upp musik i något eller alla rummen över ett dedikerat trådlöst nätverk.
Sonos bioljudupplevelse

Multirumsljudanläggning​

Med vilken som helst av Sonos-enheterna kan du snabbt och enkelt sätta upp trådlös ljudanläggning antingen genom att använda dina existerande enheter, eller genom Sonos trådlösa högtalare. En bra start på din ljudanläggning är att införskaffa en BOOST och högtalare PLAY:3.

Med en BOOST kan du trådlöst koppla ihop högtalare och andra enheter över hela ditt hem, även dit ditt WiFi inte når. Med sin 360-graders räckvidd och starka signalstyrka går den genom väggar och tak och räcker även dit ditt WiFi har problem att nå, utan att tappa eller fördröja synkningen.

Koppla ihop med en PLAY:3, en trådlös högtalare som är stilren och flexibel med en suverän ljudkvalité.

Med denna kombo får du trådlös kontroll över din ljudanläggning hemma och kan styra allt genom din dator, mobil eller surfplatta.

Sonos trådlösa högtalare

SONOS högkvalitative, trådlösa högtalare (PLAY:1, PLAY:3 och PLAY:5) är specialdesignade för alla utrymmen i ditt hem. Utan att ta mycket uppmärksamhet i din inredning gör de sig påminda genom sitt fantastiska HiFi-ljud vid alla volymer.

Sonos play i färgen vit
Sonos Playbar

Sonos playbar

Sätt upp din hemmabio med en PLAYBAR som är designad att hålla fokus på din TV. Den har en stilren design med matt textil och aluminiumfinish. Placera den vid din TV, eller montera den på väggen vid din TV. Tillsammans med en SUB och ett par PLAY:1 högtalare är din hemmabio fullt utrustad!

Sonos boost

Med en BOOST kan du trådlöst koppla ihop högtalare och andra enheter över hela ditt hem, även dit ditt WiFi inte når. Med sin 360-graders räckvidd och starka signalstyrka går den genom väggar och tak och räcker även dit ditt WiFi har problem att nå, utan att tappa eller fördröja synkningen.

Välkommen till

Interspace Support

Klicka på knappen här nedan för att komma till vårt portal för fjärrhjälp.

Låt oss kontakta er istället!

Så att ni kan fokusera på er verksamhet och svara när ni har tid! Nå får ett mail ifrån oss inom inom 24 timmar.