Digital skyltning

Digitala skärmar och informationslösningar

Vi erbjuder helhetslösningar av digital skyltning som anpassas efter just era önskemål och behov.

Ni kan få hjälp av oss med allt från konsultation, produktion av innehåll och integration till hårdvara, installation, molntjänst, driftövervakning, fjärrsupport och service på plats.

Inga specialskärmar behövs - bara en TV eller datorskärm

En av många fördelar med vårat digitala skärmverktyg är att det går att använda på vilken modern TV och datorskärm som helst. Alltså behöver ni inte spendera onödiga resurser på att köpa specialskärmar för att komma igång med skärmarna. Detta gör det även möjligt att enkelt uppfylla just ert behov av skärmstorlek och form.

Om ni behöver hjälp med att välja rätt skärm så är ni självklart välkommen att ta hjälp från oss!

digital skyltning och signage

Kontakta oss

E-post: info@interspace.se
Telefon: 08-659 17 00

Kontor:
Gasverksvägen 15
611 35 Nyköping

Mer om digitala skyltar:

En hemsida som är svår att använda eller surfa runt på är dumt ur många aspekt och gör att besökaren enkelt lämnar hemsidan. Därför tänker vi UX när vi designar en ny hemsida. UX står för User experience/Användarvänlighetoch är något som både du och jag möter dagligen i vardagen – ibland bra och ibland dålig. En hemsida ska vara enkelt att förstå och logiskt att använda – så behåller man besökaren längre 🙂

Säkerhet och säkerhetstänk är viktigt idag om man bygger en hemsida då det tyvärr är mycket malware och skadligheter där ute som enkelt kan förstöra en hemsida. Ännu värre kan känslig information som ni lagrar på er databas eller hemsida hamna i fel händer.

Sen den nya skyddsförordningen trädde i kraft krävs det lite mer av hemsidor och webbplatser då dom i många fall lagrar personuppgifter. Detta är något vi ser till att lösa om ni beställer en hemsida via oss.

Vi surfar faktiskt mer via telefonen idag än vad vi gör via datorn och därför är det högsta prio på att er hemsida självklart blir helt mobilanpassad och självfallet surfplatsanpassad. Hemsidan ska se och fungera lika bra vart än ifrån man besöker den – så tänker vi!

Exempel av användningsområden för digitala skärmar

Skola

För att enkelt dela information till både elever och personal.

Resturang

Uppdateras era menyer automatiskt och kan schemalägga dem.

Butik

Skapa digitala och levande skyltar och skyltfönster.

Hotell

Nå ut till era hotellkunder genom digitala skärmar.

Kontor

Dela information till anställda och kunder på ett modernt och enkelt sätt.

Välkommen att skicka ett meddelande via formuläret nedan!