Webbyrå i Nyköping

Er personliga webbyrå här i Nyköping

Vi är en IT- och webbyrå placerad i Nyköping och här är vi ett gäng härliga kollegor som erbjuder tjänster inom bland annat webb och design. Så när ert företag behöver en ny hemsida, eller hjälp med den befintliga så finns vi här och hjälper er! När vi designar och utvecklar hemsidor har vi väldigt höga krav och bygger efter perfektion. Användarvänlighet (UX) och användarupplevelse (UI) tänker vi på i varje steg av i skapandeprocessen. Att hemsidan också är säker för både användare och besökare är vi väldigt mån om och tänker på.

Vi bygger hemsidor i WordPress

Vi använder oss av WordPress när vi bygger hemsidor av många anledningar. Bland annat är WordPress ett av världens mest använda plattformar för webbplatser och ger er som kund frihet och även många möjligheter. Med rätt uppbyggnad och optimering kan ni få en användarvänlig, säker och snabb hemsida.

Vi hjälper er med webbhotell och e-post

En stor fördel att anlita oss som webbyrå är att vi på Interspace även har både webbhotell och IT-support in-house. Vi kan hjälpa er att sätta upp e-post och supporta er med allt som rör er hemsida och annan IT – så istället för att anlita flera olika företag kan vi erbjuda det ni behöver så behöver ni bara en it-kontakt – vilket är enkelt och smidigt!

En personlig webbyrå i Nyköping

Vad vi tänker på och tycker är viktigt när vi designar och utvecklar en hemsida:

En hemsida som är svår att använda eller surfa runt på är dumt ur många aspekt och gör att besökaren enkelt lämnar hemsidan. Därför tänker vi UX när vi designar en ny hemsida. UX står för User experience/Användarvänlighetoch är något som både du och jag möter dagligen i vardagen – ibland bra och ibland dålig. En hemsida ska vara enkelt att förstå och logiskt att använda – så behåller man besökaren längre 🙂

Säkerhet och säkerhetstänk är viktigt idag om man bygger en hemsida då det tyvärr är mycket malware och skadligheter där ute som enkelt kan förstöra en hemsida. Ännu värre kan känslig information som ni lagrar på er databas eller hemsida hamna i fel händer.

Sen den nya skyddsförordningen trädde i kraft krävs det lite mer av hemsidor och webbplatser då dom i många fall lagrar personuppgifter. Detta är något vi ser till att lösa om ni beställer en hemsida via oss.

Vi surfar faktiskt mer via telefonen idag än vad vi gör via datorn och därför är det högsta prio på att er hemsida självklart blir helt mobilanpassad och självfallet surfplatsanpassad. Hemsidan ska se och fungera lika bra vart än ifrån man besöker den – så tänker vi!

Att få sin hemsida att synas högt upp på Google är nog något som de allra flesta önskar. Dock är det en tuff bransch och där det finns hård konkurreras då alla vill samma sak – hamna som nr 1 inom sin nisch. Det finns inga genvägar till att hamna som nr 1 om man inte är villig att köpa annonsplatser, men organisk SEO kräver tid och engagemang. On-Page SEO är en stor del av att få sin hemsida att börja synas på Google – då optimerar vi er hemsida så gott det går utefter vad ni önskar synas på och därefter analyserar vi och kan följa er hemsidas rank-resa.

Det är lika viktigt att serva hemsida som det är att serva sin bil. En ouppdaterad hemsida är ett enklare mål för malware och hackare. Vi rekommenderar därför vårat anpassade serviceavtal för WordPress-hemsidor som vi tagit fram. För en fast månadskostnad sköter vi om er hemsida i form av daglig backup av både databas och FTP, säkerhetsgenomsökning, upptids-bevakning och uppdateringar av WordPress, Teman och Plugins samt mycket mer.

Välkommen att skicka ett meddelande eller chatta med oss direkt!

Drift och support av hemsida

När er hemsida är lanserad och ligger live hjälper vi er att hålla den extra trygg och säker med vårat serviceavtal. Genom att koppla upp er hemsida mot oss ser vi till att hemsidan hålls uppdaterad samt tar dagliga backups av både databas och webbplatsens innehåll.

Vi genomför också dagliga säkerhetsgenomsökningar och bevakar så att webbplatsen ligger live så som den ska.

Varje vecka får ni som kund en veckorapport på föregående veckas åtgärder som gjorts och dessutom får ni 2 gratis konsulttimmar varje kvartal att spendera på exempelvis uppladdning av nytt innehåll eller korrigering av någon design – eller något annat som berör er hemsida.

hackad webbplats