Hackad hemsida?

Har er hemsida blivit utsatt för hack? - Vi hjälper er!

Tyvärr blir det allt mer vanligt att hemsidor hackas och utsätts för sabotage. Vi hjälper er att i den mån som möjligt återställa er hemsida och ta bort allt skadligt som finns från webbplatsen.

Målet är att återställa er hemsida och vi går systematiskt igenom webbplatsen för att hitta orsak till intrånget samt åtgärda problemet.

Svartlistad av Google

Om hemsidan blir hackad och utsatt för malwarefinns en stor risk att hemsidan blir svartlistad. Det betyder att Google och andra större aktörer inom antivirus-världen kommer att varna och blockera besökare från att besöka din hemsida. Därför behöver man efter man städat hemsidan även se till så att webbplatsen blir fri från att vara svartlistad.

Håll hemsidan säker med vårat serviceavtal

När er hemsida är fri från skadligheter rekommenderar vi varmt att ansluta den till vårt speciellt framtagna serviceavtal. Då sköter vi om driften av er hemsida och bevakar den ständigt. Varje dag tar vi backup av både databas och webbplats samt genomför en säkerhetsgenomsökning – hittar vi några skadligheter så åtgärdar vi det direkt.

hackad webbplats

Skicka ett meddelande eller chatta med oss direkt

Drift och support

När er hemsida är lanserad och ligger live hjälper vi er att hålla den extra trygg och säker med vårat serviceavtal. Genom att koppla upp er hemsida mot oss ser vi till att hemsidan hålls uppdaterad samt tar dagliga backups av både databas och webbplatsens innehåll.

Vi genomför också dagliga säkerhetsgenomsökningar och bevakar så att webbplatsen ligger live så som den ska.

Varje vecka får ni som kund en veckorapport på föregående veckas åtgärder som gjorts och dessutom får ni 2 gratis konsulttimmar varje kvartal att spendera på exempelvis uppladdning av nytt innehåll eller korrigering av någon design – eller något annat som berör er hemsida.