IT-support

IT support och IT-drift

Vi på Interspace erbjuder helhetslösningar och support inom IT. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och dess medarbetare med IT och IT-miljöer. Som en komplett IT-partner erbjuder vi er helhets- och anpassade IT-lösningar inom drift, infrastruktur, IT-support, säkerhet och hosting.

Support och hjälp på plats hos er

IT-support kan ske på flera sätt beroende på just er situation. Ibland kan vi hjälpa er via telefon, e-post eller med hjälp av fjärrstyrning. Men vi åker även ut till kund om det krävs reparation på plats eller att det krävs att vi är på plats av någon annan anledning.

IT-supportavtal

Om ni är ett företag som behöver regelbunden IT-support erbjuder vi anpassade supportavtal. Med ett löpande supportavtal har ni alltid nära till hjälp när ett problem uppstår. Support sker vanligtvis via telefon, fjärrstyrning eller på plats hos er.

Välkommen att kontakta oss och berätta era önskemål så gör vi vårt bästa för att lösa dem.

Vi hjälper er med IT, drift och nätverk

Behöver ni IT-support? Kontakta oss direkt!

Ring, chatta eller maila till oss och för att vi sedan ska kunna fjärrstyra din dator (om det är nödvändigt) behöver du ladda ner ett program som heter TeamViewer, klicka på knappen här nedan för att ladda ner det till din dator. Enklast är att samtidigt prata med oss i telefonen så förklarar vi varje steg.

Välkommen att skicka ett meddelande eller chatta med oss direkt!